Oma stuudio

_DSC0053

Laupäeval, 11. juunil, oli üks fantastiline üritus- minu enda fotostuudio ametlik avamine. Lõpuks sai mu kauaaegne unistus teoks- täitsa oma stuudio.

Aprilli lõpus alustasin sobiliku ruumi otsimist. Mai alguses oli ruum olemas ning remont võis alata. Enamus õhtud möödusid stuudios nokitsedes. Selle aja jooksul oli mul ka päris palju pildistamisi ning muidugi piltide töötlemist. Vabasid päevi võib ühe käe sõrmedel kokku lugeda. Õnneks olid mul super abilised. Nendeta poleks mul see õnnestunud. Suur aitäh teile- kallis elukaaslane Maaris, fantastilised vanemad Maili ja Valev, super sõbranna Mari-Ann ning parim vend Mardo! Aitäh, et minusse uskusite ning alati toetanud olete. Te olete parimad!

Stuudio sai super ilus. Parem kui ma ettegi oskasin kujutada. Stuudios on kolm tausta- valge, must ja beež. Peagi lisandub hall taust. Kahel seinal on armsad lillelised taustad mida aegajalt vahetan. Need sobivad hästi beebide, laste ja portreede jaoks.  Eriti õnnelik olen selle üle, et saan stuudios naturaalse valgusega pildistada. Selleks on mul akna juurde ilusa diivaniga mõnus hele nurk tehtud. Seal saab nii portreesid kui ka buduaari pilte teha. Mul on ka erinevaid rekvisiite ning see kogu täieneb pidevalt. Peagi plaanin kleite laenutama hakata, et piltidele glamuuri lisada. Kuid sellest kirjutan kunagi hiljem. Laste ja lastemeelsete rõõmuks on stuudios üks mõnus kiik.

Ootan kõiki enda uude fotostuudiosse pildistama!

PS! Püsiklientidele on hinnad alati soodsamad!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s