Uus fotostuudio

Alles see oli kui 4 aastat tagasi oma täitsa esimese fotostuudio uksed avasin. Pisikeses kuid ometi nii armsas ruumis sai nende aastate jooksul ikka päris palju pilte tehtud. 🙂 Paari aastaga sai selgeks, et oleks suuremat ruumi vaja ning sai teinegi ruum valmis tehtud. Käisime ja pildistasime kahe ruumi vahet ning tundus, et see sobib mulle… Kuid siiski mitte… Seega hakkasin uut ruumi vaikselt otsima. Et oleks ikkagi üks suur valgusküllane stuudio koos mahuka garderoobi/panipaigaga.

Leitud ta saigi. 🙂 Linn on sama, isegi tänav on sama aga maja on teine. Ühes armsas majas, teisel korrusel on nüüd üks supermõnus, avar ja valgusküllane ruum. See imeline maja on Kohvik Johanna. 🙂 Fantastiline perenaine, armsad töötajad, hubane kohvik, imelised küpsetised ja mõnus-ilus-avar fotostuudio on nüüd ühe katuse all. 🙂

Ja siin ta on. Algusest peale ja lõpuni välja väike pildigalerii. 🙂

Ootan Teid oma uude stuudiosse! Jäädvustame erilised hetked piltidele.

Teie fotograaf, Janika.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s